Pieptul de pui se taie in 4 fileuri. Se sareaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins. Se scoate si se tine deoparte la caldura.
In aceeasi tigaie se pune Madeira si se lasa sa fiarba rapid pana se evapora la jumatate. Se adauga supa si se fierbe 4-5 minute. Se adauga frisca si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se pune si mustarul, se sareaza si se toarna sosul fierbinte peste fileurile de pui.
Sos pentru curcan cu MadeiraPlacinta cu carne de caprioaraCaprioara cu sos de merisoareFicat de vitel cu ceapa caramelizataGasca cu sos dulce-acrisor de cireseCoq au Vin rapidPiept de pui cu arahideMini-carnaciori in aluat.
Cannelloni cu vita si mielTocana de pui cu porumb dulceSupa-crema de sparanghelPlacintele cu carne de iepureTurnedou de vitaPulpe de pui cu mere caramelizateVitel cu portocale si cartof dulce.