Cartofi copti cu sos de iaurt sau smantana

Cartofi copti cu sos de iaurt sau smantana
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cartofi umpluti cu bacon si cascaval


Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • In primul si primul rand spalat cartofii bine bine.Dupa care, invelit frumusel in staniol.
  • Tinut la cuptor 40 de minute verificat daca sunt copti cu furculita, daca a trecut usor prin ei inseamna ca sunt gata.
  • Intre timp, curatat usturoiul, pisat, amestecat cu un praf de sare si ulei bine de tot. La sfarsit adaugat smantana. Servit alaturi de ceafa de porc la cuptor.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/07/2013

A fost suuuuper

(0) (0) abuz
19/02/2013

Super tare

(0) (0) abuz
13/02/2013

Grozaviiiii!

(0) (0) abuz
20/11/2012

O reteta grozava, doar ca eu am schimbat-o nitel. Inainte sa invelesc cartofii in staniol i-am taiat la mijloc si am adaugat putina sare. Simplu si gustos

(0) (0) abuz



+