Spaghete cu sos de bulion si sunca

Este o reteta simpla cu ingrediente putine. Nu este grea si este destul de rapida. =)
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
-
Spaghete konjac à la provençale
-
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
-
Bărcuțe în stil pizza, umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella
Preparare
Preparare25 min
Gătire30 min
- Punem apa cu sarea la fiert. Cand clocoteste punem spaghetele
- Intre timp taiem ceapa marunt si sunca cubulete. Punem ceapa putin la calit si peste sunca. Le prajim putin.
- Intr-un vas mai adanc turnam jumatate din cantitatea de bulion, adaugam faina,oul,smantana. Amestecam pana la omogenizare ap punem compozitia obtinuta peste ceapa si sunca impreuna cu cantitatea ramasa de bulion. Lasam sa fiarba pana se ingroasa putin amestecand continu.
- Strecuram spaghetele si la dam printr-un jet de apa rece. Amestecam sosul cu spaghetele.
- Se servesc calde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: