Curcanul se spala, se taie bucati, se sareaza si se unge cu ulei, apoi se baga la cuptor 30 minute. Intre timp, ciupercile se calesc in unt, se adauga smantana si se lasa sa dea cateva clocote.
Se mixeaza totul cu un blender de mana pana la obtinerea unei consistente fine. Se pune sosul peste carne cand aceasta e facuta si se mai tine la cuptor 10-15 minute.
Curcan fript cu lamaie si cimbruMiel cu ciuperciFile de curcan in sos de ciuperciEscalop cu smantanaCurcan cu pereChiftelute cu ciuperci si smantanaOrez cu ciuperci si smantanaChec cu ciuperciRavioli cu sos de ciuperciSomn cu smantana si ciuperci.
Drob de curcanRisotto cu cartofi dulci si caise si frigarui de curcanSufleu de ciuperciCiuperci cu sos TeryiakiPiept de curcan glazurat.
Comentarii:
Mda. Foarte interesante etapele 3 şi 4.
Extraordinar
!