Petitchef

Sos Suprem

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se dizolva cubul concentrat in supa de pasare si se fierbe, la foc mic, pana cand scade la jumatate.
  • Se adauga smantana, se amesteca si se continua fierberea pana cand, daca incercam cu o lingura, ramane pe dosul ei o pelicula fina, uniforma, de sos.
  • Se ia sosul de pe foc si se adauga untul. Se amesteca bine pentru omogenizare. Se lasa la racit5 min si apoi se strecoara sosul printr-o sita foarte fina.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu mancaruri din legume, cu carne de pasare, limba , vitel.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează