Ingrediente: 3 oua 3linguri zahar 3 linguri faina 1 lingura lapte sau apa 80 ml ulei 1/2 praf de copt, cacao pt creme: 200 g ciocolata de lapte 200 g ciocolata...
Ingrediente: Am folosit pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri faina 2 linguri ulei 3 plicuri zahar vanilat cacao Pentru crema: 250 gr zmeura 250 gr...
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg...
Ingrediente: Blat: 6 oua; 180 g zahar; 180 g faina; 50 g cacao; 4 linguri de apa; un praf de copt. Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, apa si cacaua si se...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu...
Ingrediente: 5 oua 150 g zahar 3 linguri de ulei 3 linguri sirop de zahar ars 150 g faina 2-3 linguri de cacao 50 g nuca macinata 2 plicuri zahar vanilat 1...
Ingrediente: pt. blat: 8 oua 8 linguri de zahar 5 linguri de faina 200 g nuca si esenta de rom pt. crema: 1 cana cu lapte 1 cana cu zahar 3 oua intregi 2...
Ingrediente: 200 g faina 80 g cacao 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat 1/2 lingurita sare 150 g zahar brun 240 ml lapte de soia 120 ml apa -60ml...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 170 g ciocolata amaruie 170 g ciocolata cu lapte 170 g ciocolata alba 500 g branza de vaci dulce 180 g zahar 1 pliculet zahar vanilat 250ml frisca...
Ingrediente: 150 g faina 150 g zahar 150 g unt 3 oua 3 linguri cacao 1 lingurita praf de copt pentru crema de lapte: 200 ml lapte 50 g zahar 20 g faina o...
Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...
Ingrediente: 6 oua (albusurile separate de galbenusuri) 200 gr zahar 30 ml ulei 30 ml apa 4 linguri cacao 8 linguri faina Ingrediente sirop 300 ml apa 150 gr...
Ingrediente: 25 g cacao 75 g faina 2 g praf de copt 3 oua 500 g mascarpone un iaurt grecesc 200 g ciocolata 75 g + 75 g zahar 3 foi gelatina 1 plic zahar...
Ingrediente: Pentru o tava de 20 cm : 500 g biscuiti simpli 260 ml lapte 120 g ciocolata (min. 60% cacao) 50 g cacao 100 g unt (la temperatura camerei) 50 g...
Ingrediente: Pentru blat, forma cu diametrul de 28cm: 10 oua, 10 linguri de zahar, zahar vanilat, 2 lingurite de praf de copt, 8 linguri faina, o lingura cacao,...
Ingrediente: 6 oua 6 linguri de zahar brun 2 linguri de faina 2 linguri de amidon 2 linguri de cacao 1/2 pliculet de praf de copt(7gr) Crema: 7 linguri zahar...
Ingrediente: Blat: 1 cana migdale crude 1/2 cana fulgi de cocos 2-3 lg miere Crema toate ingredientele sa fie la temperatura camerei - 2 cani caju macinat pudra...
Ingrediente: 1 litru de frisca lichida sau smantana dulce l- ichida 150 g ciocolata alba 150 g ciocolata neagra 150 g ciocolata cu lapte 1/2 litru lapte 3...
Ingrediente: Pentru blat: 100 g ciocolata, 5 oua, 5 linguri de zahar, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 8 linguri de faina, 200 ml lapte....