Tort de biscuiti cu ciocolata (fara coacere)

Apreciat de toata lumea
Ingrediente
10
Pentru o tava de 20 cm :
Preparare
Preparare30 min
Gătire4 ore
- Untul se mixeaza cu zaharul pudra pana devine spumos
Ciocolata se rupe bucatele si se topeste fie la microunde, fie la bain marie, fie pe foc mic amestecand incontinuu (nu trebuie sa fiarba!) - Separat, biscuitii se rup bucatele si se pun intr-n castron mare
Peste ei se adauga stafidele, cacao, esenta de rom si ciocolata topita si se amesteca putin - Se adauga laptele treptat, putin cate putin, in functie de cat absorb biscuitii
La sfarsit, se incorporeaza untul mixat cu zaharul - Daca compozitia e moale, nu va faceti griji, caci la rece se va intari
Cand e gata compozitia, se tapeteaza tava cu folie alimentara - Se aseaza compozitia de biscuiti, se niveleaza si se da la rece minim 4 ore
Inainte de servire, se rastoarna tortul cu grija pe un platou, se scoate folia, si daca doriti il ornati dupa gust - Eu l-am lasat neornat, din cauza ca eram in mare pana de timp, dar sa stiti ca si asa s-a mancat cu mare pofta
Se feliaza si se serveste
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Dya
Nu stiu ce am facut gresit dar nu mi s-a primit tocmai bun
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna!
am gătit această rețetă
anonymous
Rapid si gustos!
anonymous
E ff frumoasa am luata-o si eu
Punctează această reţetă