Untul se mixeaza cu zaharul pudra pana devine spumos Ciocolata se rupe bucatele si se topeste fie la microunde, fie la bain marie, fie pe foc mic amestecand incontinuu (nu trebuie sa fiarba!)
Separat, biscuitii se rup bucatele si se pun intr-n castron mare Peste ei se adauga stafidele, cacao, esenta de rom si ciocolata topita si se amesteca putin
Se adauga laptele treptat, putin cate putin, in functie de cat absorb biscuitii La sfarsit, se incorporeaza untul mixat cu zaharul
Daca compozitia e moale, nu va faceti griji, caci la rece se va intari Cand e gata compozitia, se tapeteaza tava cu folie alimentara
Se aseaza compozitia de biscuiti, se niveleaza si se da la rece minim 4 ore Inainte de servire, se rastoarna tortul cu grija pe un platou, se scoate folia, si daca doriti il ornati dupa gust
Eu l-am lasat neornat, din cauza ca eram in mare pana de timp, dar sa stiti ca si asa s-a mancat cu mare pofta Se feliaza si se serveste
Comentarii:
Nu stiu ce am facut gresit dar nu mi s-a primit tocmai bun
Foarte buna!
Rapid si gustos!
E ff frumoasa am luata-o si eu