Se separa ouale, se bat albusurile spuma pana se intaresc, apoi se adauga zaharul cate o lingura in timp ce continuam sa batem cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile cate unul si le incorporam cu telul cu miscari circulare de jos in sus, dupaceea adaugam praful de crem ole cate o lingura si incorporam urmand acelasi procedeu.
7 galbenusuri se freaca cu zaharul pudra pana se topeste zaharul si se ingroasa. Ciocolata se rupe bucati si se topeste la microunde sau pe baie de abur. Se amesteca cu crema de galbenusuri.
Toata compozitia se amesteca cu untul moale . 7 albusuri se bat spuma tare si se incorporeaza in crema de ciocolata, folosid telul cu miscari circulare de jos in sus.
Sa nu va speriati caci compozitia va fi foarte moale. Se da la frigider pt 3 h si se va intari.Se da la frigider pt 3 h si se va intari.
Asamblam tortul: Pe o farfurie punem blatul de tort, peste care intindem un strad se 1 cm de crema de ciocolata.
Peste, asezam un strat de visine. Apoi punem restul de crema de ciocolata facand un model cu lingura.
Excelent!!! Noi l-am făcut. Blatul s-a lăsat puțin după ce l-am scos din cuptor. Însa odată finalizat, e super bun. Crema a ieșit f gustoasa, împreună cu vișinele dând o savoare f buna .
Nu ie asa de sofisticat dar e inregula lam incercat si intradevar are un gust bun dar eu am alte gusturi cum ar fi cu cocoata amaruie dar oricum sa mai puineti retete ca sunt curioasa sa le vad
Comentarii:
Excelent!!! Noi l-am făcut. Blatul s-a lăsat puțin după ce l-am scos din cuptor. Însa odată finalizat, e super bun. Crema a ieșit f gustoasa, împreună cu vișinele dând o savoare f buna .
Ft bun!
Nu ie asa de sofisticat dar e inregula lam incercat si intradevar are un gust bun dar eu am alte gusturi cum ar fi cu cocoata amaruie dar oricum sa mai puineti retete ca sunt curioasa sa le vad