Petitchef

Tort de ciocolata tricolor

Desert
10 porții
25 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Maruntim biscuitii in robotul de bucatarie dupa care ii punem intr-un castron incapator. Peste biscuitii maruntiti adaugam 200g de unt si framantam cu mainile pana ce biscuitii au absortit tot untul. Compozitia obtinuta o asezam intr-o tava rotunda cu peretii detasabili si tapetam fundul formei. Doar fundul nu si peretii. Dam forma la frigider pentru 1 ora.
  • In 3 cratite diferite topim pe abur cele 3 feluri de ciocolata.
  • Intr-un castron mixam branza de vaci impreuna cu zaharul si frisca lichida cat sa se amestece ingredientele, nu mai mult de 2 minute.
  • Intr-o craticioara mica punem gelatina la inmuiat in 150ml apa pentru 10 minute. Dupa 10 minute punem craticioara pe abur si amestecam continuu pana ce bilutele de gelatina se dizolva si devine transparenta. In acest moment o putem lua de pe abur si o incorporam amestecului de branza.
  • Impartim branza in trei parti egale. In prima parte de branza adugam ciocolata amaruie si amestecam bine pana la omogenizare. Scoatem forma din frigider si peste blatul de biscuiti asezam crema de ciocolata amarurie, dupa care dam din nou forma la frigider.
  • In cea de-a doua parte de branza adaugam ciocolata cu lapte si amestecam bine. Scoatem forma din frigider si asezam crema de ciocolata cu lapte peste stratul de crema cu ciocolata amaruie. Avem insa grija ca stratul de ciocolata amaruie sa fie cat de cat intarit pentru a nu se amesteca cremele intre ele. Dam din nou forma la figider.
  • Peste cicolata alba topita adaugam cele 60g de unt ramas si amestecam pana ce acesta se incorporeaza. Ciocolata alba o amestecam cu a treia parte de branza, scoatem forma din frigider si peste stratul de ciocolata cu lapte adugam crema de ciocolata alba.Dam din nou la frigider pentru minim 3 ore, de preferat ar fi pana a doua zi.


Poze

Tort de ciocolata tricolor
Tort de ciocolata tricolor - poza 2
Tort de ciocolata tricolor - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

15/10/2018

Este foarte aspectosa

(0) (0) Abuz
petcu_d2013
petcu_d2013, 14/10/2018

Am notat reteta!Multumesc mult!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează