Ingrediente: Avem nevoie de: cascaval feliat morcovi ardei rosu ardei galben ardei verde telina frunze uscate sunca presata afumata (eu am avut sunculita...
Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 700 g cartofi, 100 g ton din conserva, 70 g masline negre, 2-3 fire de ceapa verde, zeama de la o jumatate de lamaie, 2-3 linguri de maioneza sare...
Ingrediente: 400 g surimi sticks 250 g creveti decorticati prefierti 200 g maioneza sau sos remulate 3 - 4 morcovi 4 - 5 tulpini telina 150 g porumb 1 ceapa...
Ingrediente: 1 stiuca de 400-500 g 1 morcov taiat rondele 3-4 cartofi medii taiati in sferturi 1 ceapa medie taiata solzisori 1 lingura otet sare si piper...
Salata de vinete este cel mai iubit aperitiv pe perioada verii. Reteta e simpla, insa o abatere de la pasii de urmat poate transforma preparatul dintr-un deliciu culinar intr-o catastrofa, o mancare greu de digerat.
Ingrediente: 1 conopida mica sau 1/2 dintr-o conopida mare 2 morcovi, dati pe razatoarea mare 1 ceapa rosie, taiata fin 2 lingurite capere 2 linguri patrunjel...
Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de...
Ingrediente: 1 conserva mica de ciuperci, 1 ardei gras rosu, 200 g masline negre, 1/2 legatura de patrunjel, 400 g paste fusilli, 200 g sunca presata de pui,...
Ingrediente: 2 oua fierte tari 500 g cartofi noi taiati in jumatati sau sferturi 115 g fasole verde taiata bucati mici 115 g mazare congelata 115 morcovi...
Ingrediente: un pui (~ 1,5 kg) sare, piper, o ceapa mica, 1 catel de usturoi, o lingura unt, 3 linguri pesmet, o legatura de patrunjel tocat marunt, 4 linguri...