Pui in crusta de mustar

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se preincalzesta partea superioara a cuptorului sau grilul.Ungem o forma termorezistenta cu unt sau ulei.Transam puiul, se sareaza si se pipereaza bucatile si le asezam cu pielea in jos in vas.
- Le punem la cuptor la ~ 15 cm de sursa de caldura pentru 20 minute.La jumatatea intervalului se intorc.
Intre timp curatam ceapa si usturoiul si se toaca marunt. - Se prajesc intr-o lingura de unt sau ulei la foc potrivit.
Adaugam pesmetul si patrunjelul, dam cratita de pe foc si o lasam deoparte.Amestecam si mustarul cu maioneza. - Bucatile de carne se scot, se intorc inca o data si se mai lasa pentru 5 minute.Se scoate forma din cuptor, se intinde sosul de maioneza cu mustar peste carne.
- Presaram amestecul de patrunjel deasupra si mai dam la cuptor 3 minute, cat sa se formeze o crusta rumena.
Garnitura potrivita pentru acest fel ar fi conopida sau broccoli.Merge de minune si un pahar cu bere rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!