Pui in crusta de malai

Pui in crusta de malai
Felul principal
3 porții
Ușor
55 min
214 Kcal

Ingrediente

3

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Se scoate pielea de pe pulpele de pui (optional), se bat ouale, se amesteca malaiul cu sare, piper si rozmarin dupa preferintele papilelor gustative personale. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Si apoi, repetitiv, pana ce se epuizeaza ingredientele, procedam in felul urmator: dam pulpele de pui prin oul batut si apoi prin amestecul de malai. Se coace in cuptor pe hartie de copt, pana ce carnea este moale si crusta se rumeneste.
    Noi am servit cu piure de cartofi.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 214Kcal
  • Carbo: 25g
  • Grăsimi: 4.7g
  • Grăsimi sat.: 1.2g
  • Proteine: 17.1g
  • Fibre: 1.8g
  • Zahăr: 2.1g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (102g)
SSlowfoodcuisine

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

23/03/2015

"2 oua intregi"? Ar putea fi si neintregi daca sunt doua oua? Interesant este si gatitul tau "repetitiv"!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
12/02/2012

Aspectuos si gustos buna combinatie

(0) (0) abuz
nelu 47, 17/01/2011

Respectat reteta foarte bun

(0) (0) abuz