Pui in crusta de malai

Ingrediente
3
Preparare
Preparare15 min
Gătire40 min
- Se scoate pielea de pe pulpele de pui (optional), se bat ouale, se amesteca malaiul cu sare, piper si rozmarin dupa preferintele papilelor gustative personale. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Si apoi, repetitiv, pana ce se epuizeaza ingredientele, procedam in felul urmator: dam pulpele de pui prin oul batut si apoi prin amestecul de malai. Se coace in cuptor pe hartie de copt, pana ce carnea este moale si crusta se rumeneste.
Noi am servit cu piure de cartofi.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 214Kcal
- Carbo: 25g
- Grăsimi: 4.7g
- Grăsimi sat.: 1.2g
- Proteine: 17.1g
- Fibre: 1.8g
- Zahăr: 2.1g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (102g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: