Pui cu rozmarin si usturoi
Ingrediente
4
Cost estimat: 8.41Euros€ (2.1€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin.
- In fiecare crestatura se pune cate o jumatate de usturoi. Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu l-a, lasat peste noapte in frigider.
- Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa. Se poate pune si vin daca va place.
- Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 240Kcal
- Carbo: 3.7g
- Grăsimi: 6.6g
- Grăsimi sat.: 1.5g
- Proteine: 40.5g
- Fibre: 1.6g
- Zahăr: 2.5g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!