Pui cu rozmarin si usturoi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min
240 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 8.41 (2.1€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin.
  • In fiecare crestatura se pune cate o jumatate de usturoi. Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu l-a, lasat peste noapte in frigider.
  • Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa. Se poate pune si vin daca va place.
  • Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 240Kcal
  • Carbo: 3.7g
  • Grăsimi: 6.6g
  • Grăsimi sat.: 1.5g
  • Proteine: 40.5g
  • Fibre: 1.6g
  • Zahăr: 2.5g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)
Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: