Din aceste cantitati se obtine o salata mare, iar ce ramane de la cina poate fi un mic dejun delicios.
Intr-o oala cu apa care fierbe oparim crevetii si ii lasam sa fiarba 3 - 5 minute, ii scurgem, ii clatim, ii curatam de codite si ii taiem bucatele.
Surimi ii curatam de folia in care sunt impachetati individual si ii taiem cubulete. Morcovii ii taiem fasii, iar tulpinile de telina, rondele.
Ceapa o taiem foarte fin si nu va faceti griji, in combinatie cu tulpinile de telina care sunt foarte aromate si parfumate, ceapa nu va crea probleme .
Intr-un bol incapator amestecam toate ingredientele, impreuna cu sosul, zeama de lamaie si plantele aromatice.
Salata se serveste cu putina paine, felii mici de bagheta, si are aproximativ 190 calorii la 100 de grame.
Asta e o amarata de salata, cu fructe de mare, si vai de capul ei cum e preparata. Salata exotica presupune prezenta obligatorie a fructelor exotice, din care sa rezulte un preparat racoritor. Dar pentru "furnicute" si Petitchef nu conteaza. Important e sa postam ineptii!
Comentarii:
Asta e o amarata de salata, cu fructe de mare, si vai de capul ei cum e preparata. Salata exotica presupune prezenta obligatorie a fructelor exotice, din care sa rezulte un preparat racoritor. Dar pentru "furnicute" si Petitchef nu conteaza. Important e sa postam ineptii!
Cred ca maioneza poate fi inlocuita cu un dresing mai usor !
Morcovul cu restul plus maioneza stau ca nuca in perete!