Salata exotica
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Din aceste cantitati se obtine o salata mare, iar ce ramane de la cina poate fi un mic dejun delicios.
- Intr-o oala cu apa care fierbe oparim crevetii si ii lasam sa fiarba 3 - 5 minute, ii scurgem, ii clatim, ii curatam de codite si ii taiem bucatele.
- Surimi ii curatam de folia in care sunt impachetati individual si ii taiem cubulete. Morcovii ii taiem fasii, iar tulpinile de telina, rondele.
- Ceapa o taiem foarte fin si nu va faceti griji, in combinatie cu tulpinile de telina care sunt foarte aromate si parfumate, ceapa nu va crea probleme .
- Intr-un bol incapator amestecam toate ingredientele, impreuna cu sosul, zeama de lamaie si plantele aromatice.
- Salata se serveste cu putina paine, felii mici de bagheta, si are aproximativ 190 calorii la 100 de grame.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
J
John_
Asta e o amarata de salata, cu fructe de mare, si vai de capul ei cum e preparata. Salata exotica presupune prezenta obligatorie a fructelor exotice, din care sa rezulte un preparat racoritor. Dar pentru "furnicute" si Petitchef nu conteaza. Important e sa postam ineptii!
anonymous
Cred ca maioneza poate fi inlocuita cu un dresing mai usor !
anonymous
Morcovul cu restul plus maioneza stau ca nuca in perete!
Punctează această reţetă