Cosulete de foietaj cu salata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Intindem foaia de foietaj si cu ajutorul unui pahar, taiem forme rotunde. Jumatate le lasam asa, iar la cealalta jumatate, facem cate o gaura in mijloc cu ajutorul unui alt pahar mai mic.
- Separam albusul de galbenus, iar galbenusul il amestecam cu 1 lingura de lapte.Batem albusul cu furculita usor, pana se desprinde si ungem marginile formelor rotunde, fara gaura in mijloc. Pe fiecare forma, suprapunem cate o forma cu gaura, ungem cu galbenus+lapte, presaram putin mac si bagam la cuptorul preincalzit la 180C.
- Din cand in cand deschidem usa la cuptor si cu o furculita intepam in mijlocul fiecarui cosulet, ca sa nu se umfle prea tare in mijloc.Lasam sa se rumeneasca frumos apoi scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.
- Intre timp preparam salata de ciuperci, apoi umplem fiecare cosulet.Ornam cu putin piper si cate o frunzulita de patrunjel verde. E minunat atat la gust cat si la aspect!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu m-ai lamurit cum faci cosuletele
anonymous
Arata f. bine. felicitari !
anonymous
MULTE FELICITARI !!!!O reteta foarte interesanta.
C
cris_nedelcovici
Bravo !
anonymous
Usor de facut, aspectuase, gustoase, bravo! Merita incercat!
anonymous
Bune pentru că pot fi pregătite din vreme, în cazul petrecerilor sau pt. mic-dejun. conțin, însă, multe calorii nesănătoase (margarina din aluat).
Punctează această reţetă