Intindem foaia de foietaj si cu ajutorul unui pahar, taiem forme rotunde. Jumatate le lasam asa, iar la cealalta jumatate, facem cate o gaura in mijloc cu ajutorul unui alt pahar mai mic.
Separam albusul de galbenus, iar galbenusul il amestecam cu 1 lingura de lapte.Batem albusul cu furculita usor, pana se desprinde si ungem marginile formelor rotunde, fara gaura in mijloc. Pe fiecare forma, suprapunem cate o forma cu gaura, ungem cu galbenus+lapte, presaram putin mac si bagam la cuptorul preincalzit la 180C.
Din cand in cand deschidem usa la cuptor si cu o furculita intepam in mijlocul fiecarui cosulet, ca sa nu se umfle prea tare in mijloc.Lasam sa se rumeneasca frumos apoi scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.
Intre timp preparam salata de ciuperci, apoi umplem fiecare cosulet.Ornam cu putin piper si cate o frunzulita de patrunjel verde. E minunat atat la gust cat si la aspect!
Comentarii:
Nu m-ai lamurit cum faci cosuletele
Arata f. bine. felicitari !
MULTE FELICITARI !!!!O reteta foarte interesanta.
Bravo !
Usor de facut, aspectuase, gustoase, bravo! Merita incercat!
Bune pentru că pot fi pregătite din vreme, în cazul petrecerilor sau pt. mic-dejun. conțin, însă, multe calorii nesănătoase (margarina din aluat).