Cosulete de foietaj cu salata

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Intindem foaia de foietaj si cu ajutorul unui pahar, taiem forme rotunde. Jumatate le lasam asa, iar la cealalta jumatate, facem cate o gaura in mijloc cu ajutorul unui alt pahar mai mic.
  • Separam albusul de galbenus, iar galbenusul il amestecam cu 1 lingura de lapte.Batem albusul cu furculita usor, pana se desprinde si ungem marginile formelor rotunde, fara gaura in mijloc. Pe fiecare forma, suprapunem cate o forma cu gaura, ungem cu galbenus+lapte, presaram putin mac si bagam la cuptorul preincalzit la 180C.
  • Din cand in cand deschidem usa la cuptor si cu o furculita intepam in mijlocul fiecarui cosulet, ca sa nu se umfle prea tare in mijloc.Lasam sa se rumeneasca frumos apoi scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.
  • Intre timp preparam salata de ciuperci, apoi umplem fiecare cosulet.Ornam cu putin piper si cate o frunzulita de patrunjel verde. E minunat atat la gust cat si la aspect!

Punctează această reţetă

MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nu m-ai lamurit cum faci cosuletele

abuz

anonymous

Arata f. bine. felicitari !

abuz

anonymous

MULTE FELICITARI !!!!O reteta foarte interesanta.

abuz

cris_nedelcovici

Bravo !

abuz

anonymous

Usor de facut, aspectuase, gustoase, bravo! Merita incercat!

abuz

anonymous

Bune pentru că pot fi pregătite din vreme, în cazul petrecerilor sau pt. mic-dejun. conțin, însă, multe calorii nesănătoase (margarina din aluat).

abuz