Ingrediente: un piept de pui albitură (păstârnac, pătrunjel, telina) 1 ardei gras 2 morcovi 1 ceapa mare Pătrunjel verde 2 ouă Griș Sare si piper, doua foi de...
Ingrediente: 2 morcovi taiati rondele albitura: pastarnac, telina marar gris 1 ou sare piper o pulpa de pui sau orice bucata de pui cu putina grasime (se poate...
Ingrediente: 500-600 g carne de vita 2 cepe mijlocii 3 morcovi 1 pastarnac 100 g telina ulei patrunjel verde Pentru galuste: 2 oua 9-10 linguri de gris 2...
Ingrediente: 1 kg rosii coapte 2 morcovi radacina de telina, pastarnac si patrunjel 1 ardei gras (eu am avut capia) 2 cepe 2-3 cartofi mici 1 legatura patrunjel...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 6 oua 100 g faina 100 g gris 100 g cascaval 100 g unt sare si piper 800 g carne de pui 2 cepe 1 morcov 1 bucata telina 1 radacina patrunjel...
Ingrediente: Carne cu oase de miel , capul , maruntaiele 3-4 morcovi 1 ardei rosu 2 radacini de patrunjel o radacina de telina un pastarnac frunze de patrunjel...
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat,...
Ingrediente: carne de pasare o ceapa 2 morcovi 1 pastarnac o telina patrunjel sare, piper Ingrediente galuste: 1 ou 1 lingura de ulei cca 5 linguri de gris sare