Ingrediente: 150 g paste pipe rigate 2 linguri ulei de masline cu ardei iute si usturoi 1 ceapa rosie, tocata 3 catei de usturoi, zdrobiti 125 ml vermouth 250...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: Pentru mancarea de vinete: 3 vinete proaspete o ceapa un catel de usturoi 2 linguri de ulei de masline 3 linguri de smantana 2 linguri de faina de...
Ingrediente: fasole verde - 1 kg fasole boabe prospete o rosie, un ardei 3 morcovi o radacina de patrunjel 250 g de smantana zeama de la jumate de lamaie...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: o punga de amestec de legume (fara porumb) - 300 g ciuperci proaspete - o legatura de ceapa - 2 cartofi mai mari - 4-5 rosii coapte - 500 ml de...
Ingrediente: file de merluciu pentru 2 persoane - sare - piper - praf de usturoi - ulei pentru prajit - faina Pentru sosul bearnes - 1 ceapa mica alungita...
Ingrediente: 1 l otet din vin 3 cepe de apa rosii 4 catei de usturoi 2 frunze de dafin 8-10 boabe piper 5-6 boabe coriandru 4-5 fire tarhon verde cimbru,busuioc
Ingrediente: 400 gr carne de vita tocata 4 rosii mari 4 lingurite pasta de rosii 1 ardei verde mare 1 ceapa 4 catei de usturoi 400 gr tagliatele patrunjel,...