Ciorba de naut cu costita afumata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Nautul se pune la inmuiat cateva ore. Pus seara si l-am lasat pana dimineata. Apoi se fierbe in apa cu sare. A fiert-o si am aruncat apa de doua ori.
- Astfel e mai usor tolerata si nu baloneaza.Separat se pune apa la fiert. Se spala si se taie costita si se lasa sa fiarba. Se adauga ceapa, ardeiul si nautul prefiert.
- Cand si nautul si costita e aproape gata se adauga morcovul taiat.. Se adauga sare dupa gust si tarhon. Se pune o lingurita-doua de otet de pe tarhon.
- Intr-o cratita a amestecat suc de rosii cu 2 linguri faina si a adaugat treptat zeama de la ciorba. A fiert-o si am turnat-o apoi peste ciorba.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!