Ingrediente: 2 inimi de porc 2 rinichi de porc 500 g ficat de pui 4 pipote de pui grasime de porc 700 g ciuperci proaspete 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi...
Ficatul este un aliment contestat de nutritionisti: pe de o parte, este bogat in fier si alte elemente nutritive, pe de alta parte, este ridicat in colesterol.
Ingrediente: artofi suc de rosii sau bulion 3-4 catei de usturoi 1 ardei gras 2 cepe mai mici condimente(sare, piper, boia de ardei dulce si iute, ienibahar, o...
Ingrediente: carne de pui ceapa radacina telina si patrunjel morcov ardei gras patrunjel si leustean pasta de rosii bors sare dupa gust cimbru(optional) Pentru...
Ingrediente: 1 varza mare sanatoasa ( cca 2 kg) 1 ceapa 1 ardei gras pasta de tomate (bulion) patrunjel, leustean legaturi verzi 1 cana bors cel din comert nu...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: Muschi de porc afumat (1,5 kg) Pulpe superioare de pui (2 kg) Legume mexicane (1,75 kg) Branza de vaca (1 kg) Sos de rosii (400 g) Condimente...
Ingrediente: 500 gr. de carne de pui spalata (piept si spate) 2 cepe curatate si spalate 2-3 morcovi mari curatati si spalati o jumatate de ardei rosu curatat...
Ingrediente: 300 gr. de spanac (oparit, scurs si tocat) O ceapa (curatata si spalata) O legatura de leustean spalat 700 ml de supa de legume (sau de pui) 500 ml...
Ingrediente: 4 fire mari de praz 1 morcov destul de mare 1/2 telina potrivita 1/2 ardei gras mare 2 cartofi potriviti suc de rosii dupa dorinta fiecaruia bors...
Ingrediente: o caserola de pipote si inimi de pui 2 cepe 1 ardei 1 morcov 2 radacini de telina 1 cartof mare 2 dovlecei 3-4 linguri de orez o jumatate de...