Cartofii se curata se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.Ceapa si ardeiul se toaca, se calesc in ulei pana cand ceapa devine transparenta si apoi se pune sucul de rosii.Cand cartofii sunt aproape fierti se pun intr-o tava si peste se pune sosul pregatit.
Se presareaza cu sare ,piper, boia, ienibahar, usturoiul tocat ,foaia de dafin si se da la cuptor pana cand se rumenesc apoi se scot din cuptor si se presara leusteanul proaspat tocat.
In tava se mai poate pune sunculita afumata.Cartofii astfel obtinuti se pot servii ca garnitura ,alaturi de friptura sau ca atare cu salata de varza.Friptura de pui pulpe si piept de puisare piper si boia de ardei dulce(sau iute)
Se dezoseaza carnea se taie bucati se condimenteaza cu sare, piper,boia si se prajeste in ulei.
Comentarii:
O voi face chiar azi. Doriti-mi pofta buna !
Foarte usor si bun
Reusita.
Fuuu
Buonooooooooo