Cartofi taranesti cu friptura de pui

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Cartofii se curata se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.Ceapa si ardeiul se toaca, se calesc in ulei pana cand ceapa devine transparenta si apoi se pune sucul de rosii.Cand cartofii sunt aproape fierti se pun intr-o tava si peste se pune sosul pregatit.
  • Se presareaza cu sare ,piper, boia, ienibahar, usturoiul tocat ,foaia de dafin si se da la cuptor pana cand se rumenesc apoi se scot din cuptor si se presara leusteanul proaspat tocat.
  • In tava se mai poate pune sunculita afumata.Cartofii astfel obtinuti se pot servii ca garnitura ,alaturi de friptura sau ca atare cu salata de varza.Friptura de pui pulpe si piept de puisare piper si boia de ardei dulce(sau iute)
  • Se dezoseaza carnea se taie bucati se condimenteaza cu sare, piper,boia si se prajeste in ulei.

Punctează această reţetă

miha danaMiha dana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O voi face chiar azi. Doriti-mi pofta buna !

abuz

anonymous

Foarte usor si bun

abuz

anonymous

Reusita.

abuz

anonymous

Fuuu

abuz
tundi

tundi

Buonooooooooo

abuz