Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Curatam cartofii, ii feliem,

    ii asezam intr-un vas termorezistent, tapetat cu grasime.

    Adaugam peste ei branza rasa.

    Completam cu afumatura.

    Stropim cu o ceasca de apa..si dam la cuptor.

    Cand sunt gata, adaugam cascavalul..si mai lasam cateva minute in cuptorul incins.

    Servim cu muraturi.

Punctează această reţetă

LLiaLia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

DELICIOSI!

abuz

anonymous

Buni

abuz

anonymous

Bun,foarte gustos si satios

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Brava

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Prea bun prea ca la tara

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Excelent

abuz
  • pagina 1 / 2