Cartofi taranesti
Ingrediente
2
Cost estimat: 6.4Euros€ (3.2€/porție)
Rețete inrudite
-
Cartofi umpluti cu somon
-
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
-
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
-
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Preparare
Preparare45 min
Gătire25 min
- Intr-o cratita se toarna ulei, si seadauga ceapa... se lasa pana se aureste usor, cartofii, dupa ce au fiert in coaja, se curata si se taie cubuleteadaugat si 2 catei de usturoi.cand s-a aurit usor ceapa.
- Se adauga kaizerul,dupa cateva minute, se adauga si cartofii cu usturoiul,se potriveste de sare, piper dupa gust,cartofii se lasa pana prind o usoara crusta aurie.
- Adaugat si ardeii, si mai lasat cateva minute pe foc. ardeii imi plac aldente nu inmuiati asa ca lasat foarte putin se presara deasupra marar, patrunjel tocat!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 650Kcal
- Carbo: 74.2g
- Grăsimi: 11.6g
- Grăsimi sat.: 2.5g
- Proteine: 41.9g
- Fibre: 6.6g
- Zahăr: 8.1g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (620g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
09/11/2011
Sunt minunati atat ca o garniturala friptura cat si ca un fel simplu de mancare