Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!

Acompaniamente
3 porții
Foarte ușor
40 min
333 Kcal

Aveași de gând să serviți oaspeților cartofi fierti ca si garnitură pentru carne sau pește? Un pic clasic, nu crezi? Rețineti cuvantul „fiert”, dar faceți un drum pana la cuptor cu cartofii dvs.după ce i-ați amestecat cu un sos de pătrunjel pentru a le da puțină culoare și mai ales arome ;-) Vă explicăm in detaliu,mai jos ↓


Ingrediente

3
Cost estimat: 1.97 (0.66€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 333Kcal
  • Carbo: 50.3g
  • Grăsimi: 11.1g
  • Grăsimi sat.: 7.2g
  • Proteine: 5.9g
  • Fibre: 4.4g
  • Zahăr: 4.6g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (264g)

Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

steve_s2022, 30/03/2023

Arata de parca au "venit" de la Cernobil. Un rahat cu patrunjel. Pfui!!!

(0) (0) abuz



+