Aveași de gând să serviți oaspeților cartofi fierti ca si garnitură pentru carne sau pește? Un pic clasic, nu crezi? Rețineti cuvantul „fiert”, dar faceți un drum pana la cuptor cu cartofii dvs.după ce i-ați amestecat cu un sos de pătrunjel pentru a le da puțină culoare și mai ales arome ;-)
Vă explicăm in detaliu,mai jos ↓
Curatati cartofii, taiati-i in jumatate, pe lungime si fierbeti-i la abur timp de 20 de minute. Între timp, amestecați celelalte ingrediente.
Preîncălziți cuptorul la 200° C. Imediat ce s-au gătit, așezați-i pe o tava de copt acoperită cu hârtie de copt, apoi zdrobiți-i ușor cu un zdrobitor de cartofi sau cu o furculiță.
Cu o linguriță puneți amestecul de patrunjel pe fiecare cartof. Gatiti 15 minute. Poftă bună !
Comentarii:
Arata de parca au "venit" de la Cernobil. Un rahat cu patrunjel. Pfui!!!