Curatam cartofii de coaja. Cu cat sunt mai lungi cartofii cu atat mai bine. II punem intr-o lingura si taiem felii subtiri.
Lingura va impiedica taierea lor pana jos.
Un pachet de unt il frecam cu sare, piper, condimente, usturoi si verdeata, daca dorim si umplem spatiile dintre felii cu acest amestec.
Asezam cartofii intr-un vas termorezistent si turnam peste ei unt topit dar racit, nu fierbinte iar apoi dam la cuptor la foc potrivit timp de 1 ora.
Daca doriti sa va complicati putin , pe langa untul condimentat dintre felii puteti pune si felii de sunca sau bacon, felii de rosii, sau putin cascaval ras inainte de a-i scoate din cuptor.
Sunt foarte multe metode de a-i prepara si a-i face mai gustosi, dar eu va asigur ca si asa simplii va vor incanta.
Comentarii:
Excelenti
Arata excelent si sunt deliciosi.
Bun
Sunt foarte buni
Ffffffffffffffffffffffffffffffff bun
Super
Prea mult unt:(((
Super reteta
Super ,o reteta foarte interesanta si delicioasa.felicitarile mele.ramona