Cartofi " acordeon "
Ingrediente
5
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Curatam cartofii de coaja. Cu cat sunt mai lungi cartofii cu atat mai bine. II punem intr-o lingura si taiem felii subtiri.
- Lingura va impiedica taierea lor pana jos.
- Un pachet de unt il frecam cu sare, piper, condimente, usturoi si verdeata, daca dorim si umplem spatiile dintre felii cu acest amestec.
- Asezam cartofii intr-un vas termorezistent si turnam peste ei unt topit dar racit, nu fierbinte iar apoi dam la cuptor la foc potrivit timp de 1 ora.
- Daca doriti sa va complicati putin , pe langa untul condimentat dintre felii puteti pune si felii de sunca sau bacon, felii de rosii, sau putin cascaval ras inainte de a-i scoate din cuptor.
- Sunt foarte multe metode de a-i prepara si a-i face mai gustosi, dar eu va asigur ca si asa simplii va vor incanta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

elizabeth_d2014
Excelenti
anonymous
Arata excelent si sunt deliciosi.
anonymous
Bun
anonymous
Sunt foarte buni
anonymous
Ffffffffffffffffffffffffffffffff bun
anonymous
Super
anonymous
Prea mult unt:(((
anonymous
Super reteta
anonymous
Super ,o reteta foarte interesanta si delicioasa.felicitarile mele.ramona
Punctează această reţetă