Cartofi " acordeon "

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

5

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Curatam cartofii de coaja. Cu cat sunt mai lungi cartofii cu atat mai bine. II punem intr-o lingura si taiem felii subtiri.
  • Lingura va impiedica taierea lor pana jos.
  • Un pachet de unt il frecam cu sare, piper, condimente, usturoi si verdeata, daca dorim si umplem spatiile dintre felii cu acest amestec.
  • Asezam cartofii intr-un vas termorezistent si turnam peste ei unt topit dar racit, nu fierbinte iar apoi dam la cuptor la foc potrivit timp de 1 ora.
  • Daca doriti sa va complicati putin , pe langa untul condimentat dintre felii puteti pune si felii de sunca sau bacon, felii de rosii, sau putin cascaval ras inainte de a-i scoate din cuptor.
  • Sunt foarte multe metode de a-i prepara si a-i face mai gustosi, dar eu va asigur ca si asa simplii va vor incanta.

Punctează această reţetă

undercovergirlUndercovergirl

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

elizabeth_d2014

elizabeth_d2014

Excelenti

abuz

anonymous

Arata excelent si sunt deliciosi.

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Sunt foarte buni

abuz

anonymous

Ffffffffffffffffffffffffffffffff bun

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Prea mult unt:(((

abuz

anonymous

Super reteta

abuz

anonymous

Super ,o reteta foarte interesanta si delicioasa.felicitarile mele.ramona

abuz