Cartofi taranesti cu miere

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cartofi umpluti cu bacon si cascaval


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se taie cartofii felii ca in poza. Se fierb pana sunt gata pe jumatate.Se pun intr-o tava acoperita cu hartie de copt. Se sareaza, pipereaza, se pune tarhonul, uleiul de masline si cateii de usturoi intregi.
  • Se amesteca cu mana pana ce toate bucatile sunt bine condimentate.Se pune la cuptor la foc potrivit cca 20-30 min.
  • Se scoate tava din cuptor si se toarna mierea, se amesteca bine ca sa se imprastie mierea peste tot si se mai baga la cuptor 5-10 min la foc mai puternic, pana se caramelizeaza cartofii la suprafata.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+