Cand ajungi acasa dupa o zi de munca si un examen pentru 'bac", si esti intampinata de intrebari indecente gen "noi ce mancam azi?" ti se afiseaza pe 'ecran' o singura varianta de raspuns: Nimit !! (quote Edi), apoi treci la aparate /// sau NU.
Desi tot din categoria "capriciu stafidit", mancarea asta striga singura: eat me !! E super usor de facut si yammmy. Taiati in bucati mari vreo
6 cartofi - big size, pe care ii puneti in wok la rumenit, cu putin ulei de masline, impreuna cu
10 prune uscatesi
1 mana cu stafide aurii, pentru vreo 7
- 8 minute,timp in care va plimbati cu lingura p-acolo.
Apoi adaugati cateva bucati de
carnaticopti(de casa, am pus eu - meritele i le atribui mamei soacre) -
cantitatea
e
apreciabila in functie de gradul de hamesire,
100 ml vin alb, 100 ml apa, 4 catei de usturoi, busuioc proaspat tocat marunt, sare si piper dupa gust. Amestecati totul, sa se intrepatrunda aromele, mai puneti
2 linguri cu bulion, inca o tura cu lingura prin wok si turnati totul intr-un vas, pe care il dati la cuptor pentru
25minute la 170 grade cu o folie de aluminiu peste, si
inca 10 minute faraacoperis.
Apoi casti gura la TV si astepti..
Si dupa ce-au executat prunele scufundari la mica adancime si tratamente complementare, tocmai bune pentru a stinge focul sufletului hamesit, raspundeti la indecenta cu o portie de cartofi taranesti la cuptor, prune scaldate-n vin si ierburi aromatice...... blink ;)
Comentarii:
Delicioasa
Imi place cum vorbesti
Super
Arata foarte bn si foarte gustoasa
Arata super!