Ciorba de conopida

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se curata morcovul si se da pe razatoare. Ceapa, ardeiul gras si patrujelul radacina se taie cubulete mici. Conopida se desface bucatele mici si se spala.
  • Intr-o cratita se pune ulei, dupa care se adauga ceapa, ardeiul gras, morcovul, patrujelul radacina si se inabuse. Se adauga apa, sarea si se lasa sa fiarba.
  • Cand incepe sa fiarba se adauga, cubul de pui, rosia taiata marunt si bucatele de conopida si se lasa sa fiarba la foc incet.
  • Cand este gata se adauga frunzele de patrunjel si leustean, se ia de pe foc si se dauga galbenusul amestecat cu smantana.Se serveste cu ardei iute.
DDiviana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
lani, 06/10/2018

Foarte buna

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
C.Popescu, 15/11/2017

Super buna !

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
21/11/2016

Foarte buna!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
09/03/2015

Like

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
ana marinela, 14/02/2019

Am s-o „încerc”...pare interesantă

(1) (0) abuz
04/10/2018

Super!

(1) (0) abuz
09/09/2015

Este delicioasa, sanatoasa si usoara pentru acest aceste zile de toamna

(1) (0) abuz
04/10/2014

Like

(1) (0) abuz
27/06/2014

Beton !

(1) (0) abuz
alina elena_c2013
alina elena_c2013, 07/06/2014

Este delicioasa


















































Este delicioasa!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3