Se curata morcovul si se da pe razatoare. Ceapa, ardeiul gras si patrujelul radacina se taie cubulete mici. Conopida se desface bucatele mici si se spala.
Intr-o cratita se pune ulei, dupa care se adauga ceapa, ardeiul gras, morcovul, patrujelul radacina si se inabuse. Se adauga apa, sarea si se lasa sa fiarba.
Cand incepe sa fiarba se adauga, cubul de pui, rosia taiata marunt si bucatele de conopida si se lasa sa fiarba la foc incet.
Cand este gata se adauga frunzele de patrunjel si leustean, se ia de pe foc si se dauga galbenusul amestecat cu smantana.Se serveste cu ardei iute.
Comentarii (30):
Foarte buna
Super buna !
Foarte buna!
Like
Am s-o „încerc”...pare interesantă
Super!
Este delicioasa, sanatoasa si usoara pentru acest aceste zile de toamna
Like
Beton !
Este delicioasa
Este delicioasa!