Ciorba de conopida

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Intr-o oala se pun trei litri de apa in care vom pune la fiert aripioarele de pui.Intre timp dam pe razatoare ceapa si morcovii , tocam marunt ardeiul si le inabusim in putin ulei de masline.
  • Dupa ce am luat spuma care s-a format de la aripioare punem legumele inabusite si lasam sa fiarba cateva minute.Cand aripioarele sunt aproape fierte adaugam conopida desfacuta in buchetele si spalata, asezonam cu delikat sau sare si mai lasam pe foc maxim 10 minute.
  • Intre timp desfacem in putina supa sau turnam direct in supa smantana lichida avantajul la aceasta smantana e ca nu se branzeste in contact cu zeama fierbinte. mai adaugat si jumatate de pliculet de sare de lamaie pentru ca imi place ciorba acrisoara.
  • Se inchide se presara verdeata proaspat tocata si se acopera oala 5 minute.Se serveste cu crutoane si ardei iute.
MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/11/2013

Foarte gustos si apetisant

(0) (0) abuz
07/10/2012

Fb

(0) (0) abuz
06/10/2011

O ciorba excelenta!

(0) (0) abuz