Ingrediente: Pralina cu alune : 80 gr zahar 1 lingura de apa 125 gr alune intregi Pralinatul crocant : 40 gr crêpes dentelles - clatite dantelate 20 gr...
Ingrediente: 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 100 g mascarpone (sau crema de branza de tip Philadelphia) 2 linguri crema de ciocolată (tip Nutella) 40 gr...
Ingrediente: Pentru Blatul Pufos : 8 oua 2 linguri de apa 10 linguri de zahar 2 linguri de ulei 9 linguri de faina 1 lingura cacao 1 praf de copt Pentru Crema :...
Ingrediente: 4 oua 200 g Nutella 1 plic zahar vanilat 80 g faina 1 praf de copt 80 g piscoturi 80 g nuca macinata -300 ml frisca 300 g ciocolata alba 250 g unt...
Ingrediente: 1 borcan 400 g Nutella 50 g unt 3 oua 140 g faina 1/3 lingurita praf de copt 25 g cacao 2 pere 50 g alune de padure 2 linguri gem caise sau macese
Ingrediente: 300 g faina 550 ml lapte 1 ou 2 linguri de zahar un varf de cutit de sare esenta de rom Si pentru umplutura: Nutella sau Finetti cam 7 biscuiti...
Ingrediente: 200 g unt 400 g Nutella 200 g zahar brun 8 oua 200 g faina 60 g cacao pudra 2 lingurite praf de copt un praf de sare 200 g ciocolata cu lapte,...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 2 oua 125 g unt moale 100 g zahar 2 banane coapte 100 g Nutella 100 ml lapte 1 lingurita bicarbonat de Na 250 g faina 2 lingurite praf de copt...
Ingrediente: blatul: 2 oua, 2 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, 2 linguri de faina, o lingura de cacao, o lingurita rasa de praf de copt, arome. crema de...
Ingrediente: Pentru blat: 150 g. unt 3 oua 150 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 150 ml. cafea naturala, tare 150 g. faina 30 g. cacao 2 lingurite praf de copt...
Ingrediente: pt. aluat: 500 g faina 200 g untura 1 ou 2 galbenusuri 1/2 pachet drojdie (cat o nuca) 1 praf de sare 4 lingurite zahar 1/2 cana lapte caldut pt....
Ingrediente: 300g de făină 12 cl de lapte caldut 1 linguriță zahăr 1 ou 30 g unt la temperatura camerei 1 plic de drojdie uscata un vârf de cuțit de sare 1...