1. Mixam untul cu zaharul, pana devine ca o spuma, adaugam apoi vanilia si galbenusul de ou. Turman si incoproram faina cernuta, amestecata cu praful de copt.
2. Trebuie sa rezulte un aluat omogen, nelipicios, care se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider, circa 30 de minute.
3. Din aluat se formeaza apoi mici bilute, ca o nuca, ce se pun pe hartie de copt, intr-o tava.
4. Cu ajutorl unei linguri de lemn, de fapt cu ajutorul cozii acesteia facem o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.
5. Umplem adancitura cu gem sau crema de ciocolata.
6. Dam fursecurile la copt, circa 15 min, la foc mediu.
7. Pudram fursecurile calde cu zahar pudra vanilat!!! ...Super fragede a doua zi!
Comentarii (11):
Arată foarte bine ,am s a le incerc si eu !
Vreau sa știu de sunt așa sfarâmicioase?asa trebuie sau trebuie un fel anume de făina?
Super
Par gustoase si economice.Vreau sa le incerc maine.
Delicioasa
Bune
Arata foate bine am sa le incerc si eu
Super
Sper sa-mi iasa ok!
Par super ok ... maine am sa fac si eu