Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Alerta la gustari /! \ Pentru o pauza de gustare reusita, ce ar putea fi mai bune decat fursecurile crocante la exterior, moi la interior, garnisite cu ciocolata si migdale? Pasii retetei noastre mai jos ↓ ↓
Ingrediente
14
Materiale
- 1 chopper (pentru pasta de arahide)
Preparare
Preparare15 min
Gătire12 min
Puneti arahidele intr-un chopper si amestecati pana obtineți o pasta neteda. Transferati intr-un castron si frecati cu oul si untul pana obtineti o textura cremoasa.
Se adauga faina, praful de copt si zaharul brun.
Tocam ciocolata si o adaugam la preparat impreuna cu migdalele. Incorporati totul bine.Cand amestecul este omogen, formati bile mici si așezati-le pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt.
Aplatizati bilele si coaceti timp de 10-12 minute la 180° C.
Lasati sa se racesca.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!