Inele din foietaj
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Inimi din foietaj cu nutella pentru sf. valentin
-
Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
-
Foietaj cu ciocolata
-
Verrine kinder bueno
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se intinde jumatate din aluat intr-o foaie subtire, de forma dreptunghiulara si se unge, uniform, cu ciocolata. A 2-a foaie, intinsa de aceeasi dimensiune cu precedenta, se asterne peste surata ei cu ciocolata si se mai aplatizeaza putin cu succitorul.
- Se taie fasii de aproximativ 2 cm latime, se rasucesc in spirala si se unesc capetele apasand bine pe ele, pentru a forma si mentine un inel.
- Se coc la cuptorul incins in prealabil la 2-220C (410F) pana se rumenesc.
Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!