Se pregatesc extrem de simplu si rapid.Intr-un castronel maruntim napolitanele grosier. Alunele le maruntin in robotul de bucatarie, eu nu le-am maruntit fin le-am lasat mai grosier.
Alunele maruntite le adaugam peste napolitane dupa care cele 200g nutella, amestecam totul cu o lingura.Ne umezim palmele si incepem sa formam bomboanele de dimensiunea dorita.
Bomboanele se dau la frigider pentru cel putin 30 de minute.In acest timp punem ciocolata la topit pe baie de abur, cand acesata s-a topit adaugam uleiul si amestecam energic.
O lasam la racit la temperatura camerei dupa care glazuram bomboanele. E m-a folosit de un bat pentru frigarui ca sa le manevrez mai usor.
Dupa ce a glazurat fiecare bomboana o scurgem bine de excesul de ciocolata si o punem la uscat pe un gratar sau hartie cerata.Punem din nou bomboanele la frigider pentru o ora, dupa care le putem devora.
Comentarii:
Cu napolitane???
Stau prea mult la frigider.Iti trece pofta.
Arata bine. sper ca si gustul sa fie pe masura. ambra