Bomboane ferrero rocher
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se pregatesc extrem de simplu si rapid.Intr-un castronel maruntim napolitanele grosier. Alunele le maruntin in robotul de bucatarie, eu nu le-am maruntit fin le-am lasat mai grosier.
- Alunele maruntite le adaugam peste napolitane dupa care cele 200g nutella, amestecam totul cu o lingura.Ne umezim palmele si incepem sa formam bomboanele de dimensiunea dorita.
- Bomboanele se dau la frigider pentru cel putin 30 de minute.In acest timp punem ciocolata la topit pe baie de abur, cand acesata s-a topit adaugam uleiul si amestecam energic.
- O lasam la racit la temperatura camerei dupa care glazuram bomboanele. E m-a folosit de un bat pentru frigarui ca sa le manevrez mai usor.
- Dupa ce a glazurat fiecare bomboana o scurgem bine de excesul de ciocolata si o punem la uscat pe un gratar sau hartie cerata.Punem din nou bomboanele la frigider pentru o ora, dupa care le putem devora.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cu napolitane???
anonymous
Stau prea mult la frigider.Iti trece pofta.
anonymous
Arata bine. sper ca si gustul sa fie pe masura. ambra
Punctează această reţetă