Tort cu ciocolata si nutella

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Incalzim cuptorul la 180 g separam albusurile de galbenusuri facem o crema din Nutella topita la MO + galbenusuri + zaharul vanilat.
  • Batem albusurile spuma si le incorporam in crema adaugam faina amestecata cu praful de copt faramitam piscoturile si le amestecam cu nucile macinate - apoi le adaugam la compozitie.
  • Batem spuma 150 ml frisca si o adaugam si pe ea la compozitie din compozitia rezultata, coacem 4 foi in tava de tort sau in alta tava, asa cum a facut.
  • Crema:
    topim ciocolata pe baie de aburi si o amestecam cu 150 ml frisca nebatuta batem amestecul timp de 3 minuteadaugam treptat jeleul si apoi untul.
  • Asamblare:
    primul blat se unge cu gem de visine al doilea si al treilea se ung cu cate 4 linguri de crema ultimul se acopera cu crema si se orneaza cu ce avem.

Punctează această reţetă

adarAdar

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: