Tort cu ciocolata si nutella
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Incalzim cuptorul la 180 g separam albusurile de galbenusuri facem o crema din Nutella topita la MO + galbenusuri + zaharul vanilat.
- Batem albusurile spuma si le incorporam in crema adaugam faina amestecata cu praful de copt faramitam piscoturile si le amestecam cu nucile macinate - apoi le adaugam la compozitie.
- Batem spuma 150 ml frisca si o adaugam si pe ea la compozitie din compozitia rezultata, coacem 4 foi in tava de tort sau in alta tava, asa cum a facut.
- Crema:
topim ciocolata pe baie de aburi si o amestecam cu 150 ml frisca nebatuta batem amestecul timp de 3 minuteadaugam treptat jeleul si apoi untul. - Asamblare:
primul blat se unge cu gem de visine al doilea si al treilea se ung cu cate 4 linguri de crema ultimul se acopera cu crema si se orneaza cu ce avem.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă