Ouale se separa .Albusurile se bat spuma , se adauga zaharul si apa si se bat in continuare.Galbenusurile se freaca cu uleiul si se adauga la albusuri.Se adauga treptat faina cernuta cu cacao si praful de copt si se omogenizeaza usor. Se coace in cuptorul preincalzit , 30-35 minute.Se face proba cu scobitoarea.
Blatul l-a taiat in 3 parti , dar am folosit doar doua. Pentru mousse , frisca se bate tare , se adauga crema Nutella si se amesteca.Apoi se adauga gelatina hidratata si topita la microunde.Se amesteca bine .
Intr-o forma cu marginile detasabile , acoperita cu folie transparenta , se pune prima parte de blat , se toarna deasupra mousse-ul si se acopera cu cea de-a doua parte de blat.Se acopera cu folie si se da la rece minim 4 ore.
Glazura se prepara conform instructiunilor de pe plic.Se toarna deasupra tortului si se intinde .Stick-urile de finetti se aseaza pe margine.Se decoreaza dupa preferinta.