Meringues cu nutella

Gustări
Foarte ușor
1 h 35 m
58 Kcal

Daca aveti albusuri ramase le puteti utiliza pentru bezele! Un mic dulce care poate insoti ceaiul / cafeaua ;-) De data aceasta, noi am adaugat in compozitie si ciocolata :-)

Ingrediente

10
Cost estimat: 0.46 (0.05€/porție)

Materiale

  • mixer

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 h 15 m
  • Meringues cu Nutella - Preparare etapa 1Bateti albusul cu jumatate de zahar. Cand bezeaua incepe sa se lege, adaugati si cealalta jumatate de zahar.
    Bateti pana cand meringul formeaza "ciocul" la ridicare.
  • Meringues cu Nutella - Preparare etapa 2Adaugati 2 linguri de Nutella si amestecati usor, fara a obtine un amestec omogen.
  • Meringues cu Nutella - Preparare etapa 3Puneti sau creati bezele pe o tava acoperita cu hartie de cpt.
  • Meringues cu Nutella - Preparare etapa 4Coaceti 1h15 la 120°C.
  • Meringues cu Nutella - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Albusul: cel mai bine este sa aveti albusuri la temperatura camerei. Puteti sa le separati de galbenusuri cu 1 pana la 2 zile inainte de a pregati merengul.
Viteza mixerului: un mereng frumos este montat incet. Reglati mixerul la viteza mica la inceput, apoi cand merengul este montat, mutati mixerul pe viteza maxima. Albusul se va transforma in meringue in aproximativ 15 minute.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 58Kcal
  • Carbo: 11.7g
  • Grăsimi: 0.9g
  • Grăsimi sat.: 0.3g
  • Proteine: 0.8g
  • Fibre: 0.1g
  • Zahăr: 11.7g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (19g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: