Daca aveti albusuri ramase le puteti utiliza pentru bezele! Un mic dulce care poate insoti ceaiul / cafeaua ;-) De data aceasta, noi am adaugat in compozitie si ciocolata :-)
Bateti albusul cu jumatate de zahar. Cand bezeaua incepe sa se lege, adaugati si cealalta jumatate de zahar. Bateti pana cand meringul formeaza "ciocul" la ridicare.
Adaugati 2 linguri de Nutella si amestecati usor, fara a obtine un amestec omogen.
Puneti sau creati bezele pe o tava acoperita cu hartie de cpt.
Albusul: cel mai bine este sa aveti albusuri la temperatura camerei. Puteti sa le separati de galbenusuri cu 1 pana la 2 zile inainte de a pregati merengul. Viteza mixerului: un mereng frumos este montat incet. Reglati mixerul la viteza mica la inceput, apoi cand merengul este montat, mutati mixerul pe viteza maxima. Albusul se va transforma in meringue in aproximativ 15 minute.