Meringues cu nutella

Gustări
10 porții
Foarte ușor
1 h 35 m
58 Kcal

Daca aveti albusuri ramase le puteti utiliza pentru bezele! Un mic dulce care poate insoti ceaiul / cafeaua ;-) De data aceasta, noi am adaugat in compozitie si ciocolata :-)


Ingrediente

10
Cost estimat: 0.46 (0.05€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 h 15 m


Observații

Albusul: cel mai bine este sa aveti albusuri la temperatura camerei. Puteti sa le separati de galbenusuri cu 1 pana la 2 zile inainte de a pregati merengul.
Viteza mixerului: un mereng frumos este montat incet. Reglati mixerul la viteza mica la inceput, apoi cand merengul este montat, mutati mixerul pe viteza maxima. Albusul se va transforma in meringue in aproximativ 15 minute.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 58Kcal
  • Carbo: 11.7g
  • Grăsimi: 0.9g
  • Grăsimi sat.: 0.3g
  • Proteine: 0.8g
  • Fibre: 0.1g
  • Zahăr: 11.7g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (19g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+