Amestecam faina cu zaharul, sarea, si oul. Mixam, apoi adaugam laptele putin cate putin pana il incorporam pe tot. La sfarsit adaugam si esenta de rom.
Taiem bananele felii si zdrobim biscuitii cu sucitorul (pusi in prealabil intr-o punga).
Ungem cu un servetel imbibat cu ulei o tigaie teflonata. O lasam la incins la foc mediu. Cu un polonic, turnam compozitia in tigaie si rotim astfel incat sa fie distribuita uniform. Dupa aproximativ un minut, intoarcem clatita pe partea cealalta.
Trecem la filling. Pe toata suprafata clatitei (sau daca nu vreti asa dulce, puneti doar pe jumatate) punem ciocolata, peste un strat sutire de biscuiti si apoi pe mijloc un rand de banane si rulam.Evident se mai pot umple cu ce va place mai mult.
Comentarii:
O fac acum. zic ca-i buna. mersi.
Extraordinarrrrr!
Excelent
Excelenta reteta!!!!
Cool
Deja me foameeeeeeeeee
Super bune!
Woww
Excelent de bun