Aceste clatite sunt foarte delicioase si usor de facut, mai ales ca nu se lipesc de tigaie atat de usor ca cele obisnuite, deoarece au in componenta unt, ceea ce face inutila ungerea tigaii. Se amesteca bine toate ingredientele intr-un vas, avand grija sa nu se faca cocoloase de la faina. Cu un polonic, luam din compozitie si turnam intr-o tigaie (preferabil din tefal) si lasam sa se coaca la foc mic pe ambele parti. Sotul meu este expert in aruncatul clatitei, eu prefer s-o intorc cu o spatula de lemn. Cand sunt gata, le ungem cu finetti, punem rondele de banana si biscuiti maruntiti. Le impachetam in patru ca in poza de mai sus, pe deasupra putem sa cernem zahar pudra si cacao, printr-o sita.
Cred ca ar fi bine sa scriem la ingrediente particularitatile lor si nu denumirea comerciala care poate fi diferita de la un producator la altul mai ales daca este vorba si de o tara alta decit romania.astfel reteta devine din nationala in internationala.si cred ca asta este menirea blogului.idel din israel.
Comentarii (40):
Comentariul tău:foarte buna
Extraordinar de pufoase!!!
Foarte bune
Acceptabila ,cam multe calorii
Cred ca ar fi bine sa scriem la ingrediente particularitatile lor si nu denumirea comerciala care poate fi diferita de la un producator la altul mai ales daca este vorba si de o tara alta decit romania.astfel reteta devine din nationala in internationala.si cred ca asta este menirea blogului.idel din israel.
Excelenta si usoara!!!!
Excelenta
Cautam o reteta de prajitura cu banane...dar asta e super:usor de facut si super delocioasa!Multumesc!
Uite ca nu am stiut pana acum ca se poate pune unt in compozitia de clatite.voi incerca chiar zilele acestea.multumesc pt idei,sunteti grozavi!
Excelent!