Se amesteca oul cu zaharul foarte bine,apoi se pune faina si se incorporeaza laptele si uleiul cate putin sa iasa un aluat ca o smantana mai groasuta,daca-i prea subtire si mai trebuie faina mai puneti,daca-i prea groasa se mai poate adauga lapte.
Se toarna intr-o tava unsa cu putin ulei cate un polonic de compozitie si se misca tava ca sa se aseze uniform aluatul pe fundul ei,se lasa putin sa se rumeneasca apoi cu o miscare rapida se arunca in sus pentru a o intoarce,daca faceti pt.prima data puteti sa folositi un cutit sa le intoarceti,ca riscati sa le aruncati pe jos sau sa le lipiti de tavan.
Se pot unge cu Finetti ,dulceata,branza de vaca amestecata cu un galbenus si zahar.
Comentarii (16):
Acesta este un desert foarte delicios
Excelenta reteta
Bine
EST O RETETA FOARTE BUNA.......BIANCA - ANDREEA DIN DROBETA TURNU SEVERIN
Este gustos
Foarte bune clatitele :) !
Sunt gustoase si aromate cum imi plac
Super
Ok! Bon apetit!
Ce mai conteaza, finetti sau gem ... branza sau dulceata . Importanta este reteta . Pana la urma pui ce compozitie iti doreste sufletu