Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 350 gr de legume (aici morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr smântână de soia (sau smântână proaspătă) 1 lingură amidon de porumb 2...
Ingrediente: 200 gr de paste 1 lingura ulei de masline 1/2 salota 1 conserva de ton 1 catel de usturoi 150 ml de smantana proaspata sare piper 30 gr cascaval...
Ingrediente: 700 gr cod desarat 600 ml lapte 1 ceapa 2 linguri de faina 1 kg cartofi 200 ml smantana lichida 200 gr cascaval ras sare piper ulei de masline
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja 300 g cascaval dat pe razatoare 300 g sunca data si ea pe razatoare 200 g smantana un cub de unt condimente pentru cartofi
Ingrediente: 250 g paste 1 ceapa 3-4 catei usturoi 2-3 vinete 150 g smantana 130 g cascaval ras 1 ou,patrunjel verde 200 g sos de rosii cu busuioc sare si piper
Ingrediente: 500 g pulpa caprioara 2 -3 linguri unt 200 g cascaval 2 bucati ceapa 50 ml vin alb dulce ½ lamaie 2-3 linguri faina 200 g ciuperci din conserva 1...
Ingrediente: 300 g faina alba 2 oua 150 ml lapte 100 g unt 70 g smantana 100 g cascaval 50 g mozzarela 30 g masline 30 g somon afumat 1 plic praf de copt si un...