Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Canea o feliem felii mai subtiri cam cat latul unui cutit. Dam feliile de carne prin faina , apoi in untul incins le prajim la foc iute pe ambele parti , dupa care le scoatem intr-un vas .
  • Ceapa taiata marunt se caleste pe untura ramasa de la prajirea carnii , adaugam si ciupercile feliate si calim mai departe timp de 2-3 minute la foc mic.
  • Dupa ce sunt calite si ciupercile adaugam zeama de la jumatate de lamaie , cei 50 ml vin alb dulce si in cele din urma bucatile de carne prajite in prealabil.
  • Adaugam si apa cat sa fie acoperite bucatile de carne si lasam la foc mic sa fiarba pana carnea e fiarta
  • Adaugam si apa cat sa fie acoperite bucatile de carne si lasam la foc mic sa fiarba pana carnea e fiarta
  • Lasam sa dea cateva clocote si adaugam si 200 gr cascaval ras cu care lasam sa mai fiarba pret de 3-4 minute pana se ingroase un pic sosul.
  • Se serveste cu orez sau pireu de cartofi dar merg alaturi de acest sosulet si cartofi natur sau un sote de legume .

Punctează această reţetă

LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Nemaipomenita....o retteta fara a marina carnea in prealabil excelenta! merita sa incercati,e si oarecum simpla!!!

abuz

anonymous

Nu exista riscul ca smantana sa sa taie?

abuz

anonymous

Este foarte excelenta, tocmai am pregatito,merita sa o incercati.

abuz