Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Canea o feliem felii mai subtiri cam cat latul unui cutit. Dam feliile de carne prin faina , apoi in untul incins le prajim la foc iute pe ambele parti , dupa care le scoatem intr-un vas .
- Ceapa taiata marunt se caleste pe untura ramasa de la prajirea carnii , adaugam si ciupercile feliate si calim mai departe timp de 2-3 minute la foc mic.
- Dupa ce sunt calite si ciupercile adaugam zeama de la jumatate de lamaie , cei 50 ml vin alb dulce si in cele din urma bucatile de carne prajite in prealabil.
- Adaugam si apa cat sa fie acoperite bucatile de carne si lasam la foc mic sa fiarba pana carnea e fiarta
- Adaugam si apa cat sa fie acoperite bucatile de carne si lasam la foc mic sa fiarba pana carnea e fiarta
- Lasam sa dea cateva clocote si adaugam si 200 gr cascaval ras cu care lasam sa mai fiarba pret de 3-4 minute pana se ingroase un pic sosul.
- Se serveste cu orez sau pireu de cartofi dar merg alaturi de acest sosulet si cartofi natur sau un sote de legume .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta
anonymous
Nemaipomenita....o retteta fara a marina carnea in prealabil excelenta! merita sa incercati,e si oarecum simpla!!!
anonymous
Nu exista riscul ca smantana sa sa taie?
anonymous
Este foarte excelenta, tocmai am pregatito,merita sa o incercati.
Punctează această reţetă