Petitchef

Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval

Felul principal
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Canea o feliem felii mai subtiri cam cat latul unui cutit. Dam feliile de carne prin faina , apoi in untul incins le prajim la foc iute pe ambele parti , dupa care le scoatem intr-un vas .
  • Ceapa taiata marunt se caleste pe untura ramasa de la prajirea carnii , adaugam si ciupercile feliate si calim mai departe timp de 2-3 minute la foc mic.
  • Dupa ce sunt calite si ciupercile adaugam zeama de la jumatate de lamaie , cei 50 ml vin alb dulce si in cele din urma bucatile de carne prajite in prealabil.
  • Adaugam si apa cat sa fie acoperite bucatile de carne si lasam la foc mic sa fiarba pana carnea e fiarta
  • Adaugam si apa cat sa fie acoperite bucatile de carne si lasam la foc mic sa fiarba pana carnea e fiarta
  • Lasam sa dea cateva clocote si adaugam si 200 gr cascaval ras cu care lasam sa mai fiarba pret de 3-4 minute pana se ingroase un pic sosul.
  • Se serveste cu orez sau pireu de cartofi dar merg alaturi de acest sosulet si cartofi natur sau un sote de legume .


Poze

Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 2
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 3
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 4
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 5
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 6
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 7
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 8
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 9
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 10
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 11
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval - poza 12

Întrebări:




Comentarii:

12/06/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
10/03/2013

Nemaipomenita....o retteta fara a marina carnea in prealabil excelenta! merita sa incercati,e si oarecum simpla!!!

(0) (0) Abuz
23/03/2012

Nu exista riscul ca smantana sa sa taie?

(0) (0) Abuz
29/10/2011

Este foarte excelenta, tocmai am pregatito,merita sa o incercati.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează