Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele.
Se dau prin faina se pune carnea la prajit in tigaia unde s-a pus la incins uleiul cu untul, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa marunt si kaizerul julienne. Cand sunt gata se scot pe o farfurie..
In grasimea ramasa puneti la calit ceapa si lasati sa se caleasca, adaugati kaizerul, cand s-a rumenit stingeti cu vinul, apoi adaugati bulionul si jumatate pahar cu apa..
Lasati totul sa fiarba 20 minute apoi adaugati cotletele peste sos daca mai trebuie mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita.
Cand sosul a scazut pana la jumatate adaugati ciupercile, mai lasati pe foc 10-15 minute si asezonati cu sare si piper.
Se numeste Escalop Zingara, si ar mai trebui adaugate niste arome..., cimbru, o foaie de dafin, 2-3 catei de usturoi,...In rest, e ok reteta, foarte buna!
Comentarii:
Se numeste Escalop Zingara, si ar mai trebui adaugate niste arome..., cimbru, o foaie de dafin, 2-3 catei de usturoi,...In rest, e ok reteta, foarte buna!
Foarte tare frate
Excelenta reteta