Escalop de porc cu ciuperci si ceapa

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare25 min
Gătire20 min
  • Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele.
  • Se dau prin faina se pune carnea la prajit in tigaia unde s-a pus la incins uleiul cu untul, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa marunt si kaizerul julienne. Cand sunt gata se scot pe o farfurie..
  • In grasimea ramasa puneti la calit ceapa si lasati sa se caleasca, adaugati kaizerul, cand s-a rumenit stingeti cu vinul, apoi adaugati bulionul si jumatate pahar cu apa..
  • Lasati totul sa fiarba 20 minute apoi adaugati cotletele peste sos daca mai trebuie mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita.
  • Cand sosul a scazut pana la jumatate adaugati ciupercile, mai lasati pe foc 10-15 minute si asezonati cu sare si piper.
  • Gata adaugati patrunjelul tocat marunt .

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014

constanta_s2014

Se numeste Escalop Zingara, si ar mai trebui adaugate niste arome..., cimbru, o foaie de dafin, 2-3 catei de usturoi,...In rest, e ok reteta, foarte buna!

abuz

anonymous

Foarte tare frate

abuz

anonymous

Excelenta reteta

abuz