Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Ingrediente
6
Preparare
Preparare25 min
Gătire20 min
- Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele.
- Se dau prin faina se pune carnea la prajit in tigaia unde s-a pus la incins uleiul cu untul, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa marunt si kaizerul julienne. Cand sunt gata se scot pe o farfurie..
- In grasimea ramasa puneti la calit ceapa si lasati sa se caleasca, adaugati kaizerul, cand s-a rumenit stingeti cu vinul, apoi adaugati bulionul si jumatate pahar cu apa..
- Lasati totul sa fiarba 20 minute apoi adaugati cotletele peste sos daca mai trebuie mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita.
- Cand sosul a scazut pana la jumatate adaugati ciupercile, mai lasati pe foc 10-15 minute si asezonati cu sare si piper.
- Gata adaugati patrunjelul tocat marunt .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

constanta_s2014
Se numeste Escalop Zingara, si ar mai trebui adaugate niste arome..., cimbru, o foaie de dafin, 2-3 catei de usturoi,...In rest, e ok reteta, foarte buna!
anonymous
Foarte tare frate
anonymous
Excelenta reteta
Punctează această reţetă