Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire25 min
- Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele.
Se dau prin faina si se pun la prajit in tigaia unde s-a pus la incins uleiul cu untul, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa marunt si kaizerul julienne..
Cand sunt gata se scot pe o farfurie..
In grasimea ramasa puneti la calit ceapa si lasati sa se caleasca, adaugati kaizerul, cand s-a rumenit stingeti cu vinul, apoi adaugati bulionul si jumatate pahar cu apa..
Lasati totul sa fiarba 20 min apoi adaugati cotletele peste sos.. daca mai trebuie mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita..
Cand sosul a scazut pana la jumatate adaugati ciupercile, mai lasati pe foc 10-15 minute si asezonati cu sare si piper.
Gata.. adaugati patrunjelul tocat marunt ...
Si serviti cu piure de cartofi... sau ce vreti voi :)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
13/01/2013
Cred c-ar merge mai bine fara kaiser.eu as pune 2-3 ling. de smantana la sos.