Petitchef

Escalop de porc cu ciuperci si ceapa

Felul principal
8 porții
10 min
25 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele.

    Se dau prin faina si se pun la prajit in tigaia unde s-a pus la incins uleiul cu untul, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa marunt si kaizerul julienne..
    Cand sunt gata se scot pe o farfurie..

    In grasimea ramasa puneti la calit ceapa si lasati sa se caleasca, adaugati kaizerul, cand s-a rumenit stingeti cu vinul, apoi adaugati bulionul si jumatate pahar cu apa..

    Lasati totul sa fiarba 20 min apoi adaugati cotletele peste sos.. daca mai trebuie mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita..

    Cand sosul a scazut pana la jumatate adaugati ciupercile, mai lasati pe foc 10-15 minute si asezonati cu sare si piper.

    Gata.. adaugati patrunjelul tocat marunt ...

    Si serviti cu piure de cartofi... sau ce vreti voi :)


Poze

Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

28/06/2013

Delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/09/2013

Smantana cu treaba

(0) (0) Abuz
13/01/2013

Cred c-ar merge mai bine fara kaiser.eu as pune 2-3 ling. de smantana la sos.

(0) (0) Abuz
11/01/2013

Merita incercata,pare gustos.

(0) (0) Abuz
02/12/2012

Merita incercata dar fara kaizer

(0) (0) Abuz
04/11/2012

F.f.bun.

(0) (0) Abuz
25/09/2011

Ai uitat sa ne spui cantitatea de cotlet .Cata portii ?

(0) (0) Abuz
25/09/2011

A-ti uitat cotletele!

(0) (0) Abuz
25/09/2011

Cam mult timp la preparare,dar cred ca e f. gustos.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
5 porții
25 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează