Escalop de porc cu ciuperci si ceapa

Felul principal
8 porții
Ușor
35 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele.

    Se dau prin faina si se pun la prajit in tigaia unde s-a pus la incins uleiul cu untul, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa marunt si kaizerul julienne..
    Cand sunt gata se scot pe o farfurie..

    In grasimea ramasa puneti la calit ceapa si lasati sa se caleasca, adaugati kaizerul, cand s-a rumenit stingeti cu vinul, apoi adaugati bulionul si jumatate pahar cu apa..

    Lasati totul sa fiarba 20 min apoi adaugati cotletele peste sos.. daca mai trebuie mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita..

    Cand sosul a scazut pana la jumatate adaugati ciupercile, mai lasati pe foc 10-15 minute si asezonati cu sare si piper.

    Gata.. adaugati patrunjelul tocat marunt ...

    Si serviti cu piure de cartofi... sau ce vreti voi :)
AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/06/2013

Delicios

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/09/2013

Smantana cu treaba

(0) (0) abuz
13/01/2013

Cred c-ar merge mai bine fara kaiser.eu as pune 2-3 ling. de smantana la sos.

(0) (0) abuz
11/01/2013

Merita incercata,pare gustos.

(0) (0) abuz
02/12/2012

Merita incercata dar fara kaizer

(0) (0) abuz
04/11/2012

F.f.bun.

(0) (0) abuz
25/09/2011

Ai uitat sa ne spui cantitatea de cotlet .Cata portii ?

(0) (0) abuz
25/09/2011

A-ti uitat cotletele!

(0) (0) abuz
25/09/2011

Cam mult timp la preparare,dar cred ca e f. gustos.

(0) (0) abuz