Escalop de porc zingara

Escalop de porc Zingara
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Linte cu pulpa de porc


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Sunca si ciupercile se taie felii subtiri. Ceapa, taiata fideluta se caleste. Se adauga sunca si ciupercile.
  • Dupa ce s-au calit adaugam vinul, apoi sosul de rosii, usturoiul si ardeiul iute tocat marunt. Potrivim de sare si piper, lasam totul la foc mic.
  • Taiem carnea bucati ca pentru snitele si o batem. O dam cu sare si piper si o tragem prin faina o prajim in ulei.
  • Punem bucatile de carne prajite peste sos si lasam cateva minute sa fiarba impreuna.
  • Se poate servi cu un piure alaturi sau cu o mamaliguta.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

13/09/2011

Am facut reteta ca si tine si a iesit minunata.

(0) (0) abuz



+