Escalop zingara

Felul principal
Foarte ușor
27 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire7 min
  • Taiem pulpa de porc felii cam cat un deget de groase, avut felii taiate de ceafa pe care le-am batut putin cu ciocanul pentru snitele pus felia de ceafa intre doua bucati de folie alimentara.
  • In reteta scria ca aceste felii se prajesc putin in unt sau ulei de masline ales sa le fac pe teflon fara picatura de grasime , mi s-a parut cel mai bine asa.
  • Dupa ce prajit feliile de carne le dam deoparte si punem doua linguri de ulei de masline intr-un vas la incalzit.Intr-un castron amestecam faina cu bulionul si niste apa apoi turnam acest sos peste uleiul incins si lasam sa dea in clocot.
  • Asezonam cu sare si piper si adaugam feliile de carne si catelul de usturoi taiat marunt acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
  • Intr-o craticioara punem o lingura de ulei si adaugam sunca taiata fideluta si ciupercile pe care le-am clatit putin apoi stors bine de zeama.Le calim pret de 5-7 minute .
  • Verificam daca a fiert carnea si daca este fiarta adaugam ciupercile si sunca .Mai lasam pe aragaz 5 minute sa se intrepatrunda toate aromele.
  • Tocam patrunjelul marunt si presaram deasupra.Serviti cu salata de varza sau salata de sezon.

Punctează această reţetă

MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata bine.

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Arata super sicred ca e delicios!!!!

abuz