Escalop zingara
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Pâté berrichon - ruladă de paște
Preparare
Preparare20 min
Gătire7 min
- Taiem pulpa de porc felii cam cat un deget de groase, avut felii taiate de ceafa pe care le-am batut putin cu ciocanul pentru snitele pus felia de ceafa intre doua bucati de folie alimentara.
- In reteta scria ca aceste felii se prajesc putin in unt sau ulei de masline ales sa le fac pe teflon fara picatura de grasime , mi s-a parut cel mai bine asa.
- Dupa ce prajit feliile de carne le dam deoparte si punem doua linguri de ulei de masline intr-un vas la incalzit.Intr-un castron amestecam faina cu bulionul si niste apa apoi turnam acest sos peste uleiul incins si lasam sa dea in clocot.
- Asezonam cu sare si piper si adaugam feliile de carne si catelul de usturoi taiat marunt acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
- Intr-o craticioara punem o lingura de ulei si adaugam sunca taiata fideluta si ciupercile pe care le-am clatit putin apoi stors bine de zeama.Le calim pret de 5-7 minute .
- Verificam daca a fiert carnea si daca este fiarta adaugam ciupercile si sunca .Mai lasam pe aragaz 5 minute sa se intrepatrunda toate aromele.
- Tocam patrunjelul marunt si presaram deasupra.Serviti cu salata de varza sau salata de sezon.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: