Escalop de porc "zingara"

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Linte cu pulpa de porc


Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Taiem sunca felii subtiri si ciupercile dupa ce curatat inainte.Ceapa taiata marunt o calim in putin ulei, apoi adaugam sunca si ciupercile.Dupa ce s-au calit , adaugam vinul pe urma sosul de rosii
  • Adaugam si usturoiul tocat marunt si ardeiul iute , potrivim de sare si piper si lasam la foc mic.In acest timp , carnea o taiem bucati ca si pt snitel , o batem putin si o dam cu sare si piper pe ambele parti.
  • O prajim intr-o tigaie cu putin ulei cand e gata, punem bucatile de carne peste sos si lasam cateva min sa se patrunda.Servim alaturi de carofi piure.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
mihailescu_d2019, 29/10/2019

Cu faina se ingroase sosul !...este foarte buna si usor de facut!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Alex, 14/03/2018

Cu făina ce facem...???

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
09/02/2014

Repede si bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/02/2015

Excelent ...

(0) (0) abuz
14/01/2015

Foarte gustos

(0) (0) abuz
11/01/2014

Ff buna

(0) (0) abuz
04/09/2013

N-am gătit încă , dar dintre toate rețetele , aceasta mi se pare și rapida, și simpla ca mod de preparare și sigur , dacă potrivesti bine condimentele va fi foarte buna .Eu aș mânca-o cu mămăligă in loc de pireu .

(0) (0) abuz
31/08/2013

Executie simpla,practica, de scurta duata

(0) (0) abuz
25/04/2013

Arata minunat!Pofta buna!!!!!!

(0) (0) abuz
09/03/2013

E superrrrrrrrrrrrrr !pitichef sintet-i minunati

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+