Petitchef

Escalop de porc "Zingara"

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiem sunca felii subtiri si ciupercile dupa ce curatat inainte.Ceapa taiata marunt o calim in putin ulei, apoi adaugam sunca si ciupercile.Dupa ce s-au calit , adaugam vinul pe urma sosul de rosii
  • Adaugam si usturoiul tocat marunt si ardeiul iute , potrivim de sare si piper si lasam la foc mic.In acest timp , carnea o taiem bucati ca si pt snitel , o batem putin si o dam cu sare si piper pe ambele parti.
  • O prajim intr-o tigaie cu putin ulei cand e gata, punem bucatile de carne peste sos si lasam cateva min sa se patrunda.Servim alaturi de carofi piure.


Poze

Escalop de porc Zingara
Escalop de porc Zingara - poza 2
Escalop de porc Zingara - poza 3
Escalop de porc Zingara - poza 4
Escalop de porc Zingara - poza 5
Escalop de porc Zingara - poza 6
Escalop de porc Zingara - poza 7
Escalop de porc Zingara - poza 8
Escalop de porc Zingara - poza 9
Escalop de porc Zingara - poza 10
Escalop de porc Zingara - poza 11

Întrebări:




Comentarii (19):

mihailescu_d2019, 29/10/2019

Cu faina se ingroase sosul !...este foarte buna si usor de facut!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Alex, 14/03/2018

Cu făina ce facem...???

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/02/2014

Repede si bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/02/2015

Excelent ...

(0) (0) Abuz
14/01/2015

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
11/01/2014

Ff buna

(0) (0) Abuz
04/09/2013

N-am gătit încă , dar dintre toate rețetele , aceasta mi se pare și rapida, și simpla ca mod de preparare și sigur , dacă potrivesti bine condimentele va fi foarte buna .Eu aș mânca-o cu mămăligă in loc de pireu .

(0) (0) Abuz
31/08/2013

Executie simpla,practica, de scurta duata

(0) (0) Abuz
25/04/2013

Arata minunat!Pofta buna!!!!!!

(0) (0) Abuz
09/03/2013

E superrrrrrrrrrrrrr !pitichef sintet-i minunati

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează