Taiem sunca felii subtiri si ciupercile dupa ce curatat inainte.Ceapa taiata marunt o calim in putin ulei, apoi adaugam sunca si ciupercile.Dupa ce s-au calit , adaugam vinul pe urma sosul de rosii
Adaugam si usturoiul tocat marunt si ardeiul iute , potrivim de sare si piper si lasam la foc mic.In acest timp , carnea o taiem bucati ca si pt snitel , o batem putin si o dam cu sare si piper pe ambele parti.
O prajim intr-o tigaie cu putin ulei cand e gata, punem bucatile de carne peste sos si lasam cateva min sa se patrunda.Servim alaturi de carofi piure.
N-am gătit încă , dar dintre toate rețetele , aceasta mi se pare și rapida, și simpla ca mod de preparare și sigur , dacă potrivesti bine condimentele va fi foarte buna .Eu aș mânca-o cu mămăligă in loc de pireu .
Comentarii (19):
Cu faina se ingroase sosul !...este foarte buna si usor de facut!
Cu făina ce facem...???
Repede si bun
Excelent ...
Foarte gustos
Ff buna
N-am gătit încă , dar dintre toate rețetele , aceasta mi se pare și rapida, și simpla ca mod de preparare și sigur , dacă potrivesti bine condimentele va fi foarte buna .Eu aș mânca-o cu mămăligă in loc de pireu .
Executie simpla,practica, de scurta duata
Arata minunat!Pofta buna!!!!!!
E superrrrrrrrrrrrrr !pitichef sintet-i minunati