Escalop de porc "zingara"
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Linte cu pulpa de porc
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Taiem sunca felii subtiri si ciupercile dupa ce curatat inainte.Ceapa taiata marunt o calim in putin ulei, apoi adaugam sunca si ciupercile.Dupa ce s-au calit , adaugam vinul pe urma sosul de rosii
- Adaugam si usturoiul tocat marunt si ardeiul iute , potrivim de sare si piper si lasam la foc mic.In acest timp , carnea o taiem bucati ca si pt snitel , o batem putin si o dam cu sare si piper pe ambele parti.
- O prajim intr-o tigaie cu putin ulei cand e gata, punem bucatile de carne peste sos si lasam cateva min sa se patrunda.Servim alaturi de carofi piure.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
mihailescu_d2019,
29/10/2019
Cu faina se ingroase sosul !...este foarte buna si usor de facut!
am gătit această rețetă
04/09/2013
N-am gătit încă , dar dintre toate rețetele , aceasta mi se pare și rapida, și simpla ca mod de preparare și sigur , dacă potrivesti bine condimentele va fi foarte buna .Eu aș mânca-o cu mămăligă in loc de pireu .