Escalop de porc "zingara"

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Taiem sunca felii subtiri si ciupercile dupa ce curatat inainte.Ceapa taiata marunt o calim in putin ulei, apoi adaugam sunca si ciupercile.Dupa ce s-au calit , adaugam vinul pe urma sosul de rosii
  • Adaugam si usturoiul tocat marunt si ardeiul iute , potrivim de sare si piper si lasam la foc mic.In acest timp , carnea o taiem bucati ca si pt snitel , o batem putin si o dam cu sare si piper pe ambele parti.
  • O prajim intr-o tigaie cu putin ulei cand e gata, punem bucatile de carne peste sos si lasam cateva min sa se patrunda.Servim alaturi de carofi piure.

Punctează această reţetă

MMimita-k

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

mihailescu_d2019

Cu faina se ingroase sosul !...este foarte buna si usor de facut!

am gătit această rețetă
abuz

Alex

Cu făina ce facem...???

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Repede si bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent ...

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz

anonymous

Ff buna

abuz

anonymous

N-am gătit încă , dar dintre toate rețetele , aceasta mi se pare și rapida, și simpla ca mod de preparare și sigur , dacă potrivesti bine condimentele va fi foarte buna .Eu aș mânca-o cu mămăligă in loc de pireu .

abuz

anonymous

Executie simpla,practica, de scurta duata

abuz

anonymous

Arata minunat!Pofta buna!!!!!!

abuz

anonymous

E superrrrrrrrrrrrrr !pitichef sintet-i minunati

abuz
  • pagina 1 / 2