Escalop de porc "zingara"
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Taiem sunca felii subtiri si ciupercile dupa ce curatat inainte.Ceapa taiata marunt o calim in putin ulei, apoi adaugam sunca si ciupercile.Dupa ce s-au calit , adaugam vinul pe urma sosul de rosii
- Adaugam si usturoiul tocat marunt si ardeiul iute , potrivim de sare si piper si lasam la foc mic.In acest timp , carnea o taiem bucati ca si pt snitel , o batem putin si o dam cu sare si piper pe ambele parti.
- O prajim intr-o tigaie cu putin ulei cand e gata, punem bucatile de carne peste sos si lasam cateva min sa se patrunda.Servim alaturi de carofi piure.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
mihailescu_d2019
Cu faina se ingroase sosul !...este foarte buna si usor de facut!
am gătit această rețetă
Alex
Cu făina ce facem...???
am gătit această rețetă
anonymous
Repede si bun
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent ...
anonymous
Foarte gustos
anonymous
Ff buna
anonymous
N-am gătit încă , dar dintre toate rețetele , aceasta mi se pare și rapida, și simpla ca mod de preparare și sigur , dacă potrivesti bine condimentele va fi foarte buna .Eu aș mânca-o cu mămăligă in loc de pireu .
anonymous
Executie simpla,practica, de scurta duata
anonymous
Arata minunat!Pofta buna!!!!!!
anonymous
E superrrrrrrrrrrrrr !pitichef sintet-i minunati
Punctează această reţetă