Legume gratinate cu sunca si cascaval
Gustos si delicios
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire55 min
- Curatam si taiem lumele: cepele, dovleceii, morcovii rondele si ardeiul fasii.
- Intr-o tava, unsa cu uleiul de masline, asezam in straturi legumele astfel: primul strat de ceapa, al doilea de ardei, al treilea de morcovi si ultimul de dovlecei. Condimentam cu sare, piper, adaugam o jumatate cana apa si lasam la cuptor aproximativ 45 minute.
- Batem ouale, condimentam cu sare, piper si punem smantana. Amestecam bine. Adaugam compozitia peste legume impreuna cu sunca taiata bucatele si cascavalul ras. Mai lasam 10 minute la cuptor.
- Preparatul se serveste cu patrunjelul taitat marunt deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna!
anonymous
Delicios!!!!!
anonymous
Votrcred ca-i foarte gustoasa si cu mai putin cascaval cred ca nu ingrasa
e commentaire:
anonymous
Nemaipomenita
anonymous
Ok
anonymous
Miine o fac. imi place.
anonymous
Super,trebuie incercata
anonymous
Excelent
anonymous
EXCELENT
Punctează această reţetă