Legume gratinate cu sunca si cascaval

Antreuri
Foarte ușor
1 h 15 m

Gustos si delicios

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire55 min
  • Curatam si taiem lumele: cepele, dovleceii, morcovii rondele si ardeiul fasii.
  • Intr-o tava, unsa cu uleiul de masline, asezam in straturi legumele astfel: primul strat de ceapa, al doilea de ardei, al treilea de morcovi si ultimul de dovlecei. Condimentam cu sare, piper, adaugam o jumatate cana apa si lasam la cuptor aproximativ 45 minute.
  • Batem ouale, condimentam cu sare, piper si punem smantana. Amestecam bine. Adaugam compozitia peste legume impreuna cu sunca taiata bucatele si cascavalul ras. Mai lasam 10 minute la cuptor.
  • Preparatul se serveste cu patrunjelul taitat marunt deasupra.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super buna!

abuz

anonymous

Delicios!!!!!

abuz

anonymous

Votrcred ca-i foarte gustoasa si cu mai putin cascaval cred ca nu ingrasa
e commentaire:

abuz

anonymous

Nemaipomenita

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Miine o fac. imi place.

abuz

anonymous

Super,trebuie incercata

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

EXCELENT

abuz