Curatam si taiem lumele: cepele, dovleceii, morcovii rondele si ardeiul fasii.
Intr-o tava, unsa cu uleiul de masline, asezam in straturi legumele astfel: primul strat de ceapa, al doilea de ardei, al treilea de morcovi si ultimul de dovlecei. Condimentam cu sare, piper, adaugam o jumatate cana apa si lasam la cuptor aproximativ 45 minute.
Batem ouale, condimentam cu sare, piper si punem smantana. Amestecam bine. Adaugam compozitia peste legume impreuna cu sunca taiata bucatele si cascavalul ras. Mai lasam 10 minute la cuptor.
Preparatul se serveste cu patrunjelul taitat marunt deasupra.
Comentarii:
Super buna!
Delicios!!!!!
Votrcred ca-i foarte gustoasa si cu mai putin cascaval cred ca nu ingrasa
e commentaire:
Nemaipomenita
Ok
Miine o fac. imi place.
Super,trebuie incercata
Excelent
EXCELENT