Se curata toate legumele,se spala. Se taie dovlecelul,vanata si cartofii rondele,ardeii se taie fasii,ceapa se taie solzisorii,usturoiul se toaca marunt,iar ciupercile se lasa intregi.
Se amesteca toate legumele. Apoi se adauga patrunjelul tocat si condimentele dupa gust.
Se ia un vas de yenna mai inalt si se aseaza legumele in el. Se stropesc ingredientele cu ulei,se adauga apa calda si se da tava la cuptor pentru 1 ora pana se rumenesc un pic legumele.Se consuma calde sau reci.
"vas de yenna" De unde ai mai scos si gogomania asta? Poate ai vrut sa scrii corect "vas de Jena", dar se vede de la o posta ca ai o incultura foarte vasta care nu.ti permite sa scrii ca lumea!
Comentarii:
"vas de yenna" De unde ai mai scos si gogomania asta? Poate ai vrut sa scrii corect "vas de Jena", dar se vede de la o posta ca ai o incultura foarte vasta care nu.ti permite sa scrii ca lumea!
Buna reteta
As fi adaugat toate legumele de vara