Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocată de...
Ingrediente: Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate: 1. 4 cotlete de porc 2. 200 de gr paste (Farfalle) 3. 3 linguri cu varf de masline fara...
Ingrediente: 2 verze proaspete 600 gr carne porc (taiata cubulete) 150 gr adrei gras (taiat marunt) 2 cepe (taiate si ele marunt) Suc acrisor de rosii (bulion)...
Ingrediente: 10 cartofi noi de dimensiuni mici 500 g carne de porc 500 g legume congelate (amestec mexican) varza chinezeasca 100 g ardei gras 1 legatura ceapa...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: un muschiulet de porc asa lunguiet o bucata de costita afumata ciuperci champignon proaspete o ceapa mare patrunjel sare, piper, oregano, busuioc...
Ingrediente: Ingrediente pentru 2 portii: 1. 4 cotlete de porc 2. 500 gr morcovi (aprox. 4 morcovi mari) 3. 2 portocale si jumatate 4. 50 gr miere 5. 3 linguri...
Ingrediente: Avem nevoie de (pentru 2-3 portii) : 500 gr pulpa de porc 200 gr carnati 3 linguri de bulion (3-4 3 fire de usturoi verde (puteti folosi si usturoi...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 300 g pulpa de porc taiata fasii, 150 g ananas cuburi, 1 ardei verde si o ceapa taiate julien, 3 catei de usturoi taiati felii, 100 g de rosii in...
Ingrediente: 2 cepe mai mari 2 morcovi 2-3 carnati semiafumati 1 tavita de ficatei de pui 500 g carne de porc o capatana usturoi o conserva de rosii in bulion...
Ingrediente: 7 cartofi mari rosii (7-8) 1/2 kg carne tocata amestec (puteti folosi carne tocata - de pui, porc, vita) 200 ml sos de rosii 1 ceapa rosie 2 catei...
Ingrediente: foi de lasagna ( eu am folosit din cele care nu trebuiesc fierte inainte) sos Bechamel 3 linguri de unt 3 linguri faina 500 ml de lapte sos...
Ingrediente: Chiftele: 600-700 gr carne porc sau amestec porc+vita 50 gr slanina o ceapa 5 catei usturoi un cartof 1-2 oua sare putin piper o chifla mare sau...
Ingrediente: 300 g carne de porc tocata 1 ceapa de marime mijlocie 3 catei de usturoi- 1/2 ardei iute 2 linguri de ulei 200 ml sos de rosii 1 lingurita pasta...
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...