Deci, incepem prin a pune cartofii cu tot cu coaja la fiert si prin a bate carnita biiiine bine si punem condimentele pe ea si o dam cu putin ulei. Dupa ce cartofii s-au fiert ii curatam si ii acoperim ca sa nu se raceasca.
Dupa ce am preparat carnita o punem in tigaie (tigaie de tip grill) , nu punem deloc ulei in tigaie pentru ca am uns carnita cu putin ulei. Puteti folosi ulei de floarea soarelui sau ulei de masline.
Dupa ce s-a facut carnea ne apucam de facut salata si sosul. Pentru prepararea sosului luam un ceaunel si punem smantana impreuna cu putina sare, busuioc,oregano si cimbru. Amestecam bine bine si putem si putina faina de grau pentru ca sosul sa se ingroase. Faina o punem in functie de preferintele fiecaruia, fie ca o vreti mai groasa , fie ca o vreti mai subtire. :) Lasam putin sa fiarba pana bolboroseste si dam cratita de pe foc. Pregatim salata si punem mancarea in farfurie.
Chiar deloc! Daca pui sosul pe cartofi vor fi absolut deliciosi! :)